Сумятица. Кварк

SУМЯТIЦА.
 
 - КЩО ТКА ОРАТАНОЙЯ?
 
 - ПРАМАТЪРЬ ТВОЯ.
 
 - ....
 
 - ИЛИ ТВОЯ ЭЄММНОТА.
 
 - ..... ОЦЯ СТОРИНКА УЖЕ ПОСЛЕДНЯ?
 
 - ИЗ ЭЄТОЙ ЧАСКИ ДА.
 
 - ЧАСКИ ЧОГО?
 
 - РАБОТЫ.
 
 - ЯКА Ж ЦЯ ДАЛЬШЭЄ?
 
 - УВВЫДЪШЪ.
 
 - КОЛЫ?!
 
 - УЖЭЄ СЕВОДНЯ.
 
 - ЯКОГО Ж ЦЭЄ ЧЫSSЛА?
 
 - 13. .
 
 - Т.Е. В'VЖЕ ЗАВТРА!?
 
 - IМЕННО ТАК!
 
 - ЗНОВУ З ЦЭЄЛIТЕ СЯ НАЧНЁМ?
 
 - ЗАЧЕМ ВНОВЬ ПОВТОРЯТЬ СЯ!?
 
 - ЧТО?! - З СЬ?!
 
 - З МЯ!
 
 - ......
 НУ ОТТ Й 13.!
 
 - ГНО Ж ЩЭЄ НЭЄ НАЧАЛО СЬ!
 
 - ЗНАЧЫТЬ Й НА ЦЭЄЙ РАЗ ТОЖЭЄ САМЭЄ?!!
 
 - ОЙ! МАЙ ЩЭЄ ТЭЄРПIНЬНЯ!!
 
 - КАРОЧЕ! ЗНОВУ НIЧО НЭЄ ЗМIНЫТЬСЯ!!!
 
 - ПОЙМЫ ВЖЕ НАКОНЕЦ!
 ЧТО ВРЕМЯ ЗЪ КВАРКОВ
 А ЦI ЙЗ СЛОВ О П'ЯТЫ АТОМЪХ!!!!
 
 - НУ Й ЯК Я ЦЭЄ МОЖУ ПОНЯТЫ ЛЫШ З ГОЛЫХ СЛОВ?!!!
 
 - НI ЯК!!!!!

 КВАРКК.
 
 - А ЧЫМ?
 
 - Ч ЦЫМ.
 
 - Я НЕ УМIЮ ПРЭЄДСТАВЛЯТЫ НАВЫВВО!РРОТЪМ!
 
 - А В Д'ДЗЭЄРКАЛО ГЛЯДЕТЬ УМЕЙШЪ?!
 
 - НУ Й ШО IЗ ТОГО?!
 
 - РОЗМКНУТЫ ТРЭЄБА ЙГО Й ВВIЙТЫ ВВО!НУТРЪ У НЁГГО!!
 
 - ОЙ! НЭЄ МОРОЧIТЬ МЭЄНI ЙКОЙSЬ МIСТЫКОЮ ГОЛОВУ!!!
 
 - ЛАДНО!!!! .... ОТАК Ч ПРАВЫЛЬНО!!!!!
 А ПАСЕМУ! БРАSАЙ ЧАS У
 Й БЭЄРЫ ГОДЫНУ
 Й ВСТАВАЙ ЗЪЗI СНУ
 I ВСПОМЫНАЙ УSSЁ'МОГУ
 I ЗУСТРIЧАЙ Ю ХVЫЛЮ
 I ОДКРЫВАЙ ВЕSCНУ В РЭЄМИIФФА МЕРАРIЙ ЛЬЮ'SSТРУМ'МЯ!
 Й ЕСЬТЬ СОДДА ЛЯ!

Примечания.
СЯ - букв. "в прошедшем поВнота"
СЬ - букв. "в будущем поЛнота"
для сравн. ЗI - букв. "в настоящем существенное"
МЯ - лишь"моё"мной"осиянное.

См. Иллюстрации
 


Рецензии