Старий Маляр - Збiрка - Краплi Всесвiту
І натягнувся взір, і рветься тятива...
І в кожен пензля штрих – живий, прозорий, чистий –
Він пристрасно вдихав приховані слова.
Приспів:
Розмалюю цей день непогожий –
Краплинами зітреться край неба і землі...
Ми з тобою так різні, так схожі –
І серце, і душа, і мрії-кораблі.
У тих словах тремких, розбитих на краплини,
Одвічність проліта і стліє ще не раз.
Від подиху, на мить, розсипляться провини –
Кому гортати сон? Куди подіти час?
Приспів...
Молитва на устах і фарби на мольберті
Переплетуть усе, що у моїм житті,
Загасне унісон завершеним концертом,
Заклеєним конвертом власних почуттів.
І ще раз:
Приспів...
16 Березня 2006
Свидетельство о публикации №107100900109