Мильнi бульбашки - Збiрка - Краплi Всесвiту

Мов мильні бульбашки,
летять і лускають слова –
не надувайте вкотре,
надутість недоречна,
леле.
Ця усмішка –
мов мед солодкий,
як легке "овва",
звіря ласкаве сонця,
що ранком полохливо
стелить
свою красу на очі,
фарби, вибухи єства.
Поміж устами вітер
леліє таємницю
цноти.
Мов мильні бульбашки,
летять і лускають слова...
Та най собі літають –
примружується око
всоте.

8 Жовтня 2007


Рецензии