3. Божа, памажы прыйсцi у Каложу...

(Вершы з нізкі “Каложа”)


3.


Божа, памажы –
прыйсці ў Каложу,
Да прыступак Твайго ўзножжа,
З сэрцам чыстым, шчырым і адданым,
Нічыёй душы каб не параніць.
Ціхім, светлым промнем ахіні.

Ад самой сябе абарані.


Рецензии