2. Вучуся дабрынi у дрэу

(З нізкі "Дрэва")


II


Вучуся дабрыні у дрэў
І чысціні – у навальніцы.
У тлумным гомане сталіцы
Вучуся дабрыні у дрэў.


Хай кожны спеў – апошні спеў,
З жывым жывому – прымірыцца.
Вучуся дабрыні – у дрэў
І чысціні – у навальніцы.


Рецензии