Лiхтар

 

Ранкам
пагасне лiхтар.
(Колер - не мае значэння).
Ён -- iнструмент,
святло --
яго прызначэнне.

Вецер
яму зайграе,
Усход --
падпяе.
Прахожы --
прайдзе.

Нiбы лiхтарнi квет,
асыплецца
яго след.


Рецензии