За Божим словом - Збiрка - Парасоля для долi

Ти чуєшся належно так,
як вдома,
втомо.
Не задобрю думки
сьогодні сумом,
тож відляж.
Слова, мов костур,
вирваний із рук
сліпому.
Я підійшов до Бога
півсвідомо.
Не пасаж,
а небо відчинилося,
щоб слати гніви,
губитись в краплях,
в злиднях
полічити мідяки.
У зливі злито все,
не видно –
правий....
лівий...
У всім веління Боже.
Край божевільної руки
у безлічі підстав
колотить божевілля,
а груди спалюють
у відчаях містки
до душ.
І гірко –
Зло і добро
звінчалися – весілля,
на дереві життя
всихає гілля.
Ані руш.
Ні – волос не спаде,
а серце переб’ється.
І знов у вервиці
затиснуть пальці
біль Христа.
Велике щастя –
жити з Богом зостається...
Але мовчать,
коли на Боже слово ждуть,
уста.

5 Жовтня 2007


Рецензии
" Велике щастя жити з Богом " Це так!
З повагою Ольга

Ольга Бабицкая   24.07.2008 17:28     Заявить о нарушении
Так. Тільки деколи люди цього не розуміють.
А так би хотілось, щоби всі це розуміли.
З повагою,
Юрій

Юрий Лазирко   24.07.2008 23:46   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.