Осенняя!

Про осінь!

Опадає листя,
Тополя розквітли.
Шлях мій золотиться,
Всі шляхи по місту.

Всі шляхи, стежинки
Осінь щільно вкрила.
Зашумить дощами.
На деревах тиша.

Крони поріділи,
І опавше листя
Гомонить із вітром
З всипаних доріжок.

Л’є повільно пісню
Той живопис милий,
Проміневой фарбой
Струни серця гріє!


Рецензии