Коротко-4

61
З ким поведешся -
така твоя доля.

62
Зупинити би час,
але дихати хочеться.

63
З Вас, Панночко,
краса і соромливість так і пруть
на всі 32.

64
Вісьта, гайта, вйо, пррр -
тому що незалежні.

65
Міцно тримав вогнестріла,
витираючи послід Голуба Миру.

66
Сонце за хлів -
є що топтати.

67
Комп завис,
як мокра білизна на морозі.

68
Слава Богу,
що не приведи Господи,
а то Амінь.

69
Дерева - вітро-кради,
передають краджене
з гілки-в-гілку.

70
Краля у Клари
украла Карла.
Крале - верни
коралі.

71
Краля у Карла
украла Клару.
Крамола -
караул.

72
Соло-мона?
Мона-мона.

73
З-за дула
задуло за дуло
задумом.

74
Задуло -
стало мацкувато.

75
Водки найду?
(What can I do?)

76
Не-ма-не-ма-не-ма-ney-ma-ney-mo-ney!
Нема money!

77
Сів на мілину
від твоєї посмішки.

78
Філософське питання вибору -
Сонце світить.

79
Пройшлась по серцю,
як папараці.

80
Ми з Вами ще
недопереспали.


Рецензии