На дворi нiч, закохана в свободу

На дворі ніч, закохана в свободу,
А на столі гаряча чашка кави.
Собі знайшла найкращу нагороду -
Кладу образу на папір рядками.

Я полонянка у безсоння марного,
Та маю вирватись, бо більше я не хочу,
Затиснувши в долоні сніг скривавлений,
Дивитися, як помирають ночі.


Рецензии