Я не знайшла назви

Це те, що вбиває тебе назавжди.
Обом нам бракує свідомості.
Це те, що тобі допоможе знайти
Навмисно забуті відомості.

Це те, що єднає акорди сердець
У луннохолодну мелодію.
Воно і тебе покладе навпростець,
Мій юний замислений злодію.

Це тріщина, зшита мотузками мрій.
А спокій межує з байдужістю.
Я -- твій рятівник від химерних надій,
Ти -- той, хто рятує напруженість.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.