Наркоманка

Наркоманка…(продолжение «Что есть»)

ххх
Я кофею напилась відучора
І булькотить воно в пузі моїм,
З дзеркала дивиться хибна потвора.
Господи, що буде, як попоїм?

Я наркоманка, чи не наркоманка?
Місця собі я не можу знайти.
Шлунок здурів, голова, ніби банка.
Господи, досить цю банку товкти!

Июль 1998 г.


Рецензии