День з тобою
Не буде більш весни,
А так хотіли ми
Іще хоч раз прийти у сни.
Та ця лиха зима –
Просили ми дарма –
Вона забрала ночі й дні.
ПРИСПІВ:
День з тобою, два без тебе,
Я тебе на вік втрачаю.
День з тобою – все що треба,
День один…
ІІ
Потроху відболить,
Та знову прилетить
Піснями вітру мить у мить.
І затремтіли очі –
Віддати серце хочу,
І моє серце прокричить…
ПРИСПІВ.
осень 2005
автор музыки - Сергей Сметанин
исполнительница - Ника Стрижакова
Свидетельство о публикации №107100200159