Зцiпивши зуби, знову плачу
Бо боюся вогню..
Того, без чого не можу жить.
Треба тікати від тебе, як від вогню,
А я до тебе! Як навіжена біжу.
Як по лезу, по снігу до вогню!
Біжу і куряву здіймаю…
Я боса, подошву зтираю.
Так, чи може я згорю?
Девять з половиною тижнів
Тебе я безслівно благаю:
Кохаю, кохаю, кохаю!
Я тебе на всі груди вдихаю,
Ти потрібен мені тут і зараз!
Я за тебе Богу молю
І не хочу чути відмовок.
Я себе більше всього боюсь.
В кутках одного міста
Ми пишем один одному листи
Про першу зустріч й дивні сни.
Я про майбутнє, ти – про зараз
Виводиш літери свої.
Не усвідомлюєш, що робиш,
Проводиш вічності мости.
Я вірю в тебе! Ти все зможеш!
20.11.04.
00:30
Свидетельство о публикации №107092901643