Серце

Коли моя душа мов птах до тебе рветься,
То в тобі серце моє б'ється.
Коли з небес л'є сум холодною водою,
То моє серце плаче за тобою.

Коли кружля зима крижинками у небі,
То серцю моєму так холодно без тебе.
Коли нестримна осінь барвами малює,
То моє серце так тобі вірші римує.

Коли холодний вітер зламує дерева,
То моє серце так болить за тебе.
Коли весні радіє квітами земля,
То ніжно так кохаю тебе я.


Рецензии