Я лiтаю

Я літаю над лісом
Високі дерева внизу далеко
Так яскраво сонце світить
Крізь іскристе блакитне небо
Я вільна! І мені не самотньо...
Значить, я вже не людина...
Ну, я полетіла!
Я до тебе, сонце!
Спалиш - то впаду на землю
Мов на котячі лапи
І житиму
Теплу, світлу радітиму
 


 22,08,07,


Рецензии