Dragostea?

Intii a fost atit de bine,
Copilarie in aer.
Acum e altfel, si ramina
In jurul nostru numai ger.

Imi place iarna; tin in minte,
Ca tu spuneai, ca ma urasti.
Tu esti frumos, eu sint cuminte.
Numai pe tine te iubesti.

Eu nu ma las accea iubire,
Ea e frumoasa ca o stea.
Nu vreau sa uit accea privire
Cu intrebare: “Dragostea?”

16.09.07


Рецензии
Suna foarte frumos!!!

Палетта Гусареску   24.09.2013 14:58     Заявить о нарушении