Kes sa oled?

Kes sa oled?

Jutle mulle, kes sa oled –
Armastus vjii njiiaring?!!
Jood on tumedad, eks ole?
Kes on pimeduses siin?

Kjasikiri lauasahtlis
Jutustab mu eluloost;
Tjahekriidid taevatahvlil –
Selle salajane kood...

...Kes sa oled? Nutab sjuda...
Jara kao, oota mind!
Vanas makis mjangib ruttu
Minu morni elu lint...

Кто ты?

Скажи, ты кто –
Любовь или капкан?
В ночи черно –
Кто караулит там?

Вся жизнь моя –
Лишь рукопись в столе,
А дубликатом в небе –
Звездный мел…

Кто – ты? Рыдает сердце…
Подожди, не уходи!..
В магнитофоне старом
Играет лента моего пути…


Рецензии