Частому стр! чному Укр

Як дивно бачити безмежність,
Торкатись хмар і з висоти
Відчути до землі належність…
Побачиш мене «босу» ти.

Ступати буду м’яко, плавно,
Неначе в небесах пливти
І тихо-тихо; швидко, вправно
Ти мчиш до мене крізь світи.

Мене помітиш серед сотень:
Мій погляд, посмішку, ходу…
Тебе привабила я в цей день,
Та ти зустрінеш іще Ту.

Мене лиш поглядом провів ти,
Але у карій глибині
Я блиск побачила і світло,
Які говорять смутку: «Ні!»

Тепер із посмішкою, мило
Мене стрічаєш в будній день,
Ми повз проходимо, та вміло
Не помічаємо людей.

Твій погляд ніжний, теплий, свіжий
Мене торкнувся, та й не раз,
Він посміхається і ріже
Похмурий цей, холодний час.

Приємно знов тебе зустріти,
Щоб ти те сяйво дарував,
Щоб поглядом хотів зігріти
І голосом причарував.


Рецензии
Дякую за вірш.Він такий легкий. справді віришь в те, що українська мова - не гірше за італійску.

Linn L.Kravts   18.09.2007 00:38     Заявить о нарушении
Це вам дякую за такі теплі слова в сторону мого вірша. Дуже приємно. Заходьте іще. Хай щастить))))

Ирина Крыжановская   18.09.2007 01:29   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.