Бiльше не кохаю

Спустошена душа моя,
Я бiльше не кохаю,
Забутє сердце вкрито смутком,
Нема жалю та втix немає,
Нiчого не шукаю я в захованих словах,
Нiчого не чекаю я в забутих сноведiннях,
Розталє те кохання та в`ялi почуття,
Закралися на думцi,що линуть в небуття;
Твiй поцiлунок не розбудить,та не розпалить дотик твiй жагу,
Що з нами сталося,було так близько,
Тепер вже розтавання- мiй рятунок,
Свобода-мiй солодкий подарунок,
Все посмiхаюся та далi по життю я йду,
Не зупиняючись,шукаю свою долю
Та мiсце на улюбленнiй землi.
27.07.07


Рецензии