I don t know why

My face is burning
My eyes want crying
It hurts me somewhere
Deep inside

I don't know why
I feel like crying
I don't know why
I'm feeling shy

My heart is beating
And something's broken
Somewhere inside me
I don't know why

And who can tell me
What is the reason
Can make me wish
To loose my life

To say "buy-buy"
To every creature
To send me far
From word "alive"

You know I'm not
Trying to find
The easiest way
Of solving problem

I want to fight
And I can win
If only I know
For what reason

My heart is jumping
Soal is burning
My eyes want crying
All day long......


Рецензии