Куп1ть талант

Таланти коштують не дорого!
Принамні при житті.
Ви можете їх придбати,
За посередню ціну.

Таланти коштують не дорого!
Дорожче слова пусті,
Дорожче у них посвята.
Дешевше самої людини!

Таланти коштують не дорого!
Ви можете їх замовити,
Отримати атестати,
За знижкою цими днями.

Таланти коштують не дорого!
В них тяжко собі відмовити,
Влаштуйте для себе свято!
Повірте щирій рекламі!

Таланти коштують не дорого!


Рецензии