Запалала пожежа весняна...

за мотивами С. О. Єсеніна

Запалала пожежа весняна,
Позабувся рідний мій край,
В перший раз я сказав про кохання,
В перший раз я тобі не брехав.

Був до себе я завжди байдужий,
До жіночих принад я тяжів,
Та так жити вже більше не можу я,
Назбирав за життя я гріхів.

Лиш на тебе я хочу дивитись,
І тонути лиш в твоїх очах,
Я забув вже давно про минуле,
Та до іншого все ж ти пішла...


Рецензии