Невпевнен сть

Хіба тобі сказала?
Вибач. Я ще мала
й не знала
чи седцем справді
я кохала.

Тобі тихенько пошепотіла
Про те як мріяла
й як летіла


Мені було так спокійно
Вночі і в день так ніжно.
Ти подивись яка хмара
А я неначе мара.

Сиджу, дивлюсь, не знаю
чи справді я тебе
 Кохаю.


Рецензии