Народженi жити

Народжені жити, сіяти зірками,
Ми поряд, ми тут, ми йдемо поміж вами.
Достатньо красиві. Відносно нормальні.
Ми аполітичні та асоціальні.
Дорослі без віку. Розумні без міри.
Бетховен та Нобель - ось наші кумири.
Експерти в мистецтві та літературі,
Ми чинимо опір загальній культурі.
Ми віримо в добре, розумне та вічне.
На вигляд - звичайні, в розмові - незвичні.
Серйозні? Навіщо! Сумні? Анітрохи.
Пост'ядерні діти нової епохи.
Яскраві, зухвалі, нестерпні та милі,
Не всі - адекватні, не всім - зрозумілі,
Ми здатні кохати - не тільки любити.
Ми просто живі. Бо народжені жити.

***
...наивным мудрецам, романтичным циникам, адептам высокодуховной аморальности...


Рецензии
та всі-ж бо народжені жити, здається.
хто жив, хто не жив - то турбота чия?
а Той, Хто створив нас, насправді сміється -
ми швидко йдемо в Небуття.

Ли Лонли   07.12.2007 22:19     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.