За що
За що не цілувать вуста?
Мабуть, не знаєш що я хочу.
Мабуть, хотіла так сама.
За що не говорю з тобою?
За що лиш чую я тебе?
Мої слова тебе розтоплять…
Та чи відчуєш ти мене?
Чи увіллється в тебе смуток,
І ти навмисне робиш це.
Мені тих слів зовсім не страшно,
Скоріш боюся я себе.
Мої думки ти знов читаєш…
Ти краєш серце, проливаєш кров,
Все до краплини випиваєш,
І від кохання п'яний знов.
Ти любиш біль і насолоду,
І не цікавить користь змов.
Ти закриваєшся у собі,
І зараз нам не до розмов…
28-12-02
01:14
Свидетельство о публикации №107090602027