Молод сть

Зазирає молодість у вічі.
Їй здається – буде жити вічно!
Бо вона кохана і прозора,
Як іскриста солов'їна мова,
Як джерельце кришталю-водиці,
Що напився з чистої криниці,
Як весна, що вийшла на світанку
Зустрічати молодих на ганку,
Як зозуля, що кує й пророчить
Довгі роки волошковим очам.


Рецензии