Небеса

Якби мні квиток попався,
Я б на хмарі покатався!
Якби хто квиток продав,
Я б веселку розгойдав!

Якби дати мені волі,
Я б зірок нашмигав в полі!
А до сонця б дотягнутись,
Змусив би його всміхнутись!

Місяць наздогнати кроком –
Розвернув би іншим боком!
Чудо-диво – небеса!
Дивовижна їх краса!


Рецензии
Как легко и улыбчиво))))
Удачи)))

С теплом
Лера

Валерия Терентьева   08.10.2007 01:31     Заявить о нарушении
Я так и хотел:) спасибо

Вредный   08.10.2007 17:16   Заявить о нарушении