No cry

У мене в кішені воля.
Лишилось її запалити.
Як не цікаво жити
Без болю.

Темрява за вікном.
Потяг летить крізь вітер.
Сон-поливаю вином
Квіти.

Світло весільних вогнів.
Як їх забути?
Все ще благаю богів
За Брута!

Ні, не збираюсь жалітися.
Горю і полум'янію.
Впасти, але не розбитися-
Я це умію.

Ніколи не зраджую стилю.
Де пам'яті гострій край -
Потяг і радіохвиля:
No cry!


Рецензии