У тишiнi ночi стою...
Дивлюсь на тебе та мовчу,
Немае слів тобі сказати,
Що світ без тебе, нічь без снів,
Одна лиш біль, один лиш вітер.
Годинник зупиняе час,
Що б вiдповiдь твою спитати,
Потрібен я тобі чи ні???
Та скільки коштує година,
Але згадай одну строку –
Мое кохання – зірка у небі,
Та квіти на твоєм шляху.
24 июля 2007
Свидетельство о публикации №107083001512
Точнее, я понял первые 3 строчки и все =)
Руггег 02.09.2007 12:30 Заявить о нарушении