Stele

Steaua de mare,
Draga si mica,
Dulce, amare,
Eu sint ca fiica.

Steaua de cerul,
Asa frumoasa.
Este placere
Sa fiu mireasa.

Steaua cea care?
La Bucuresti.
Zahar sau sare?
Tu cine esti?

Steaua mea draga
Este DRAGOSTE.
Steaua mea roaga
Nu sa fiu prosta.


Рецензии