Pentru fete parazite

Pentru fete parazite
Toata lumea e gratuita.
Si baiatii pentru ele
Nopti si zile cint manele.

Doar eu sint un pic cuminte,
Stiu Maria, cea e sfinta.
Dar de ce drag meu baiat
Cu prietena-r plecat?

Pentru ca ea este gata
Oriunde, dezbracata...
Pentru ca tu esti gratis
Pentru mine doar in vis.

16.08.07


Рецензии