Voi alegeti

Tace si face
Orice tu vrei.
Asta imi place -
Si un, doi, trei.

Spune minciuni,
De cele ce-mi plac.
Fara cuvinte!
Eu vreau sa tac.

Tace sau spune -
Voi alegeti:
Mergeti pe luna.
Sau... unde vreti.


Рецензии