Pentru tine

- Asta e o propunere?
- Da sau nu - nu stiu ce plac.
- Inteleg. La revedere!
- Te iubesc!.. Nu spun – eu tac.

Te doresc, dar eu sint frica.
Cu dragostea este greu.
Am facut asta, dar fiica
Pentru tine sint mereu.

11.01.07


Рецензии