Nedreptata

- Ce este viata pentru tine?
- Am obosit. Voi zice miine.
- Asa-i… pai eu acum voi spune
Dragului meu “noapte buna”.

- Ce este dragostea, mireasa?
- Ierti-mi, dar eu voi plec’ acasa,
Caci mama asteapta pe fiica.
Ea este sobru, eu sint frica.

Asta e prea grea nedreptata:
Cind el e slab, ea este gata.
Si viata noastra numai juca:
Acum uricine, miine – puica.


Рецензии