Нехай все залишаеться

даремно тобі здавалося
що ти мені не потрібна вже.
і очи твої блакитні
так сумно дивились у ніч
а сонце за краєм обрію
ховалось дощу минаючи
та я його зустрічаючи
одну лише зрозумів річ

нехай залишиться все я к було раніше
нехай все залишається все так я колись
напевно ми повернемось сюди хоча й пізніше
нехай все залишається крізь час
нехай любов повернеться до нас

даремно тобі здавалося
що хочу забути я тебе
та все що між нами сталося
я бачу у кожному сні
і знову я залишаюся
сумую радію знаю все ж
що ти мене дочекаєшься
інакше ж неможна. Ні


Рецензии