Strigatura Sufletului

Ca cerul mare, plin de stele,
E viata mea. Eu voi grabi
S-aleg fericirile mele,
Dupa ce tu ma vei iubi.

Ca apa clara de fintina
Sufletul meu e. Vreau sa spun,
Ca te iubesc. Si saptamina
E lunga prea. Aici. Acum.

Ca porumbita fara casa
E inima, ce bate des.
Eu vreau sa fiu numai mireasa,
Iubita ta, O.P.


Рецензии