Dorul Meu Greu

Aici e el - dorul meu greu.
El este colosal, ca masa.
Noroc. Te voi iubi mereu.
Dar nu-ti voi fi nicicind mireasa.

Tu vei juca cu suflet d-oi,
Si vei trai ca lup ‘ntr-o casa.
Dupa fereastra numai ploi.
Si numai picul nou pe masa.

Si voi scrie povestea greu
Despre iubire fara minte.
Asa-i... Te voi iubi mereu.
Tu esti frumos, eu sint cuminte.


Рецензии