Dedicated to John Allen Muhammad

I wanna be a nigger
With a big sniper gun.
My finger's on the trigger,
I see that you have come.

Your home is your safety -
Do you really mean?
My bullet is so pretty,
I know you will feel.

My name will be unknown
'Cause glory isn't my aim.
Your photo will be shown
In "USA Today"

So now I'm a nigger
With a big sniper gun.
My finger's on the trigger,
My work's already done.


Рецензии
My name will be unknown
'Cause glory isn't my name.

Второй раз тут разве не aim?

Евгений Ивашкин   26.07.2008 22:10     Заявить о нарушении