незадоволена

В тебе очі закриті
наче сонце світить
та ти не зважай
залиши бажання
припини свої зітхання
мені набридло чути ...
такі слова в яких
"я прошу пробач"...забудь
я йду
повертати не буду
ти не бійся
чи здатна себе поважати меньше
е ні глянь в очі


Рецензии