мысли

я в мир влюбляюсь
И к солнцу устремляюсь
Тебя ночами дожидаюсь
И в клетке мира
 улыбаюсь...
Ведь мир такой
Мне мил внутри
Я потеку рекой
А ты плыви за мной



***
Дарк, ти можеш бути чарівний
А можеш діставати, ти навіть не будеш про це знати
та мав би відчувати
Якщо хочеш мене кохати
Що можу я сказати, я плакати хочу від такого почуття
Я не бачила тебе і ти цього не хочеш,
Що можу я зробити
Звичайно можу себе вбити.
Перестати заважати і тихо собі, просто, спати
мене дістало таке, я пам"ятаю, що я відчувала
коли кохала, а потім ми зустрілись.
Не до мого він вподобання
І я відчула крах кохання........
Я не збираюсь тебе кохати поки не побачу
Я маю на це право, перевірити свою вдачу


Рецензии