Амiнь

Амінь
Я бачу дикий день і ніч.
Я чую гул машин.
Я бачу, та не в цьому річ.
Нема вогню – є дим.

За кроком крок, за миттю мить,
Ще трохи і впадеш.
Життя іде і час летить
Назад все не вернеш.

Та подивись в небесну синь,
На Землю подивись.
На це скажи: - “Прости. Амінь.”
І просто посміхнись.
01/07/06


Рецензии