Спод ваюсь мене не забули...
А просто лишили без нагляду.
Не забрали і не задзвонили,
Маленьку сумну і налякану.
Чиїсь копіюючи звуки,
Попити на кухні самотності,
І чаєм не гріються руки.
Захоплений хтось в безтурботності.
Закохано тихо і пошепки
Хтось ділиться сонцем у закутку.
Мене ж залишили у кошику
З старою надбитою лялькою...
Свидетельство о публикации №107082202157