Чарiвний Птах

Послухати и побачити як я граю цю пісню можна тута:
http://www.youtube.com/watch?v=l_uUbQgLH2s

З моїх долонь чарівний птах
Здіймався в небо на вітрах,
І залишаючи полон, співав про далечінь,
Тоді я віру мав до див,
Бо в пісні думи чув ланів,
Стежок мовчання лісових, тепло морських шептінь...

В моїх долонях відтоді
Не було місця красоті,
Холодний жар у серці був, як спрага мертвих квіт..
Не було кольору в очах,
І в ліхтарях - стальних свічах,
Я бачив як зникає сніг під ночі темний лід,

Приспів:

Ууунеееслаааа вогнена річка мої мрії
Забуття спалило в сірий попіл крила
Чи не так минає вік?..
Тане наче перший сніг!!!

Від подиху тремтить вогонь,
Торкається моїх долонь,
Та тілький мій чарівний птах живе в другій душі,
Чарівну пісню по весні
Співати знову буде він,
А я піду до інших міст у мандрівнім плащі.


Рецензии
(= ...Чи я емігрантка від П'єра Кардена,
Чи я та мала, від якої колись
Швеці рептували, става на коліна,
Бесхатньо вхопивши в ме-жо парадіс...=)

ДАЛІ БУДЕ

Оазис Анлимитед   13.04.2017 08:32     Заявить о нарушении
На это произведение написано 30 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.