Спiвай в гаю, пташино...
Даруй щасливу мить!
Хай ніч скоріше згине:
Світанок вже бринить.
Співай над весняною
Красою на землі:
Умитому росою
Чи місті, чи селі.
Щоб спів, із піднебесся,
Коханням розквітав;
Та прикрашали весни
Наснагою - літа.
Свидетельство о публикации №107082001178