Акварельний свiт

......Я...помер на порозі
твого акварельного світу...
......І. Олафсон

Акварельні писала сади,
щоб ховалися в них всі природні створіння.
На пензлик ловила сно-
видіння.

І відлуння твого заподіяло лихо.
Дерева замовкли і тихо,
стало тихо у світі.
Лише плакало зорями літо.


Рецензии