Не чути не бачити тебе...

Не чути і не бачити тебе –
Це заповітна мрія і бажання.
Не чути і не бачити тебе –
Хоча колись було у нас кохання.

Не хочу більше думати про нас,
Вночі не спати і удень страждати.
Не хочу більше думати про нас,
З тобою щастя у житті чекати.

Не можу я пробачити тобі
Мої надії й марні сподівання.
Не можу я пробачити тобі
Загиблу душу та розчарування.

2007 p.


Рецензии