Цiннiше всього

Не вини мене, що досі серце плаче
І за те, що думки всі про тебе
"Я люблю тебе" - багато значить
І у снах знову злітаю в небо

Не вини мене, що досі не сказала
Не сумуй, і повертайсь скоріше
Нам життя відведено так мало
Не марнуй його, бо то є найцінніше...

І лиш одне, що є цінніше всього...
То є любов, ти зрозумієш потім...


Рецензии
Да, вы правы ... любовь ценнее всего

Привет с Украины!!!

Птица Цвета Ультрамарин   04.08.2007 14:47     Заявить о нарушении
Спасибо большое, Джади!

Иниен   06.08.2007 20:23   Заявить о нарушении