Оличке

Тихо. Настала північ.
 Вітер прошелестів.
Мені повітря шепоче:
 “Ти може жадаєш крил?”
Зірками милується небо...
 Сріблясті, допоможіть!
Коханням моїм і серцем
 На дівчину милу зоріть.
Нехай, хоч вона далеко,
 Побачить в своєму вікні
Все те, про що Бога благаю
 Для неї на цій землі.
Віддайте їй, що забажає.
 Скажіть, що чекаю на мить,
Коли її розцілую.
 Зорі, допоможіть!


Рецензии