In search

Somewhere I can see you,
But where?
I don’t know. You don’t know,
Isn’t it?
I think it so. But why?
I don’t know. You don’t know.
Oh, my heart!
It’s broken, my dear. I don’t know,
What to do.
Please, write me soon, my dear.
Write me soon!


Рецензии